Sejem GTZ 2018

/ / Zadnje reference GA, Zadnje reference HOME, Zadnje reference KAVA

8. in 9.10.2018 se je v Portorožu v Kongresnem centru hotela Bernardin odvijal že 65. Gostinsko turistični zbor Slovenije. Tudi naše podjetje ni zamudilo priložnosti in se je predstavilo z nekaj novostmi in s stalno ponudbo.

Icematicov Blue Touch je bil v središču pozornosti zaradi svoje multifunkcionalnosti in preprostega ter dojemljivega vmesnika. Naprava omogoča ohlajanje, zamrzovanje, kuhanje na nizki temperaturi, cikel Retarder Proover, odtaljevanje ter funkcijo sladoleda. Čas in prostor se zmanjšata.

V ospredje smo postavili tudi sladoled Yspiro, kavo Pavin Caffe in ostale gostinske aparate: ledomate ICEMATIC, pomivalne stroje DIHR in RANCILIO kavne aparate.

Priprava sladoleda Yspira je zelo preprosta. Sladoled je že pripravljen in zmešan v tetrapaku, ki ga vlijete v napravo za sladoled – v našem primeru Carpigiani. Naprava začne delovati in v 10. minutah je sladoled pripravljen. Sladoled je na sejmu lahko poskusil vsak, ki nas je obiskal na našem razstavnem prostoru.

S kavo Pavin smo se tokrat predstavili malo drugače. S pomočjo kavnega aparata Rancilio Sylvia smo kuhali kavo s podi – preprost način priprave kave brez mlina za kavo. Kavni aparat Sylvia je primeren za manjše porabe kave na primer v pisarnah.

Naslednji sejem GAST EXPO se bo odvijal v Ljubljani. Spremljajte nas na naši facebook strani, kjer bomo kmalu objavili vabilo.
https://www.facebook.com/elmontbled/
https://www.facebook.com/pavincaffeslovenija/

 

TOP