Odzivni čas serviserjev – kritični dejavnik v gostinstvu
Vzdrževanje in podpora servisa sta ključna vidika profesionalne gostinske dejavnosti. Redno vzdrževanje zagotavlja pravilno delovanje opreme ter podaljšuje njeno življenjsko [...]
Vzdrževanje in podpora servisa sta ključna vidika profesionalne gostinske dejavnosti. Redno vzdrževanje zagotavlja pravilno delovanje opreme ter podaljšuje njeno življenjsko [...]
Ko kupujete profesionalno opremo za gostinske lokale, kot so bari in restavracije, je pomembno upoštevati tri ključne dejavnike: Kakovost in [...]
Z najemom celotne barista opreme (od kavnih avtomatov, mlinčkov,... do nakupa kave), pomivalnih strojev in ostale gostinske opreme pri podjetju [...]
Pri pripravi odličnega espressa je nekaj pomembnih dejavnikov: Kakovostna kavna zrna: Uporabljajte visokokakovostna kavna zrn, posebej pražena za espresso. Izberite [...]
Pri izbiri profesionalnega kavnega aparata za vaš bar ali restavracijo so tri ključni dejavniki: Kvaliteta in zmogljivost: Pomembno je izbrati [...]
Pomembno je upoštevati enostavno uporabo in vzdrževanje hladilnika ali zamrzovalnika za hitro hlajenje. Iščite enote z uporabniku prijaznimi kontrolami, jasnimi [...]
Učinkovitost hlajenja in uporabljena tehnologija hladilnika ali zamrzovalnika za hitro hlajenje sta ključna, da se zagotovi varnost hrane in ohranja [...]
Nadzor temperature in območje sta ključni funkciji, ki ju je treba upoštevati. Poiščite hladilnik ali zamrzovalnik za hitro hlajenje, ki [...]
Pri izbiri pomivalnega stroja je pomembno upoštevati tudi energetsko učinkovitost in trajnostno naravnanost. Preverite, ali stroj dosega ustrezne standarde energijske [...]
Glede na vaše potrebe in obseg dela v kuhinji je pomembno izbrati pomivalni stroj z ustrezno kapaciteto in zmogljivostjo. Preverite, [...]