DIHR – VODILNA SVETOVNA ZNAMKA PROFESIONALNIH POMIVALNIH STROJEV

Podjetje DIHR je s prodajo v več kot 95 držav že leta med vodilnimi svetovnimi podjetji v proizvodnji profesionalnih pomivalnih strojev za gostinstvo. DIHR ponuja največjo paleto izdelkov, ki z rešitvami in prilagoditvami za vsako zahtevo kupcev, omogoča več kot kateri koli drug proizvajalec. Pri tem pa posveča veliko pozornost obratovalnim stroškom in vplivom na okolje.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR

Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

POMIVALNI STROJI Z GRANULAMI

GRANULE

Zakaj bi izgubljali čas z namakanjem in predpranjem, ko je v kuhinji potrebno opraviti še veliko pomembnejših stvari? Razmislite o zapravljenih urah ter količini vode in detergenta, ki se uporabi za namakanje posušenih posod. Poleg tega pa še čas in trud za njihovo drgnjenje, pranje in sušenje! Zaključek je enostaven; to je izguba časa, energije in virov. Zapravljanje denarja. Takrat se pojavijo DIHR Granules Utensil Washers. Abrazivna moč projiciranih granul, pomešana z vodo in detergentom, zagotavlja odličen rezultat v nekaj minutah pranja. Tudi pri najbolj trdovratno umazani posodi. Dragocena in nujna oprema je zasnovana za izpolnjevanje potreb sodobnih kuhinj menz, gostiln, letališč in restavracij, ki daje pravo vrednost času in denarju.