Izkušnje, strokovnost in predanost od leta 1963. Dolga pot na področju profesionalnega hlajenja nas je pripeljala do izdelave učinkovitih in funkcionalnih strojev za proizvodnjo ledu, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in poenostavljajo dejavnosti naših strank v horeca sektorju in še več.
Led, ki ga proizvajajo naprave Icematic, se ne uporablja le za pripravo koktajlov in pijač, temveč tudi v živilski industriji, kozmetiki, spa centrih in zdravstvenih ustanovah, saj je vsestransko uporaben in praktičen. Vedno zagotavljajo najboljše standarde kakovosti.

PAMETNO UPRAVLJANJE NA DALJAVO

APLIKACIJA MY ICE

UPRAVLJAJTE PROIZVODNJO LEDA S PAMETNIM TELEFONOM

Inovativna aplikacija My Ice omogoča popoln nadzor nad vsakim Icematic aparatom preko Bluetooth ali Wi-Fi povezave. Ta patentirani sistem vam bo omogočil optimizacijo proizvodnje, hkrati pa pomagal zmanjšati količino odpadkov in zagotoviti vedno sveže izdelan led, s čimer se boste izognili tveganju širjenja bakterij.

Z aplikacijo My Ice lahko:

  1. Zaženete svoje proizvodne cikle za natančno določeno in programirano količino ledu ter izberete čas, ko želite, da je led na voljo za uporabo.
  2. Na daljavo nadzirate trenutno stanje naprave in prilagodite kapaciteto shranjevanja, ne da bi se morali dotikati ali odpirati naprave.
  3. Spremljajte in aktivirajte cikle pranja in razkuževanja z ozonom ter tako zagotovite optimalno higieno vašega ledomata.

Aplikacija My Ice je na voljo za naslednje Icematic serije:
CHERRY – POLNE KOCKE
COCO – VOTLE KOCKE
MARACUJA – POLNE KOCKE
BERRIES – DROBLJENI LED