DIHR – VODILNA SVETOVNA ZNAMKA PROFESIONALNIH POMIVALNIH STROJEV

Podjetje DIHR je s prodajo v več kot 95 držav že leta med vodilnimi svetovnimi podjetji v proizvodnji profesionalnih pomivalnih strojev za gostinstvo. DIHR ponuja največjo paleto izdelkov, ki z rešitvami in prilagoditvami za vsako zahtevo kupcev, omogoča več kot kateri koli drug proizvajalec. Pri tem pa posveča veliko pozornost obratovalnim stroškom in vplivom na okolje.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

TRAČNI POMIVALNI STROJI

POMIVALNI STROJI ZA GOSTINSTVO IN ŽIVILSKO INDUSTRIJO

Linija kompaktnih pomivalnih strojev RX je bila zasnovana tako, da zadovolji potrebe srednje velikih in majhnih restavracij. Ti stroji združujejo kompaktne dimenzije z visoko zmogljivostjo. Predstavljamo novo linijo z elektromehansko ploščo za izboljšanje uporabnosti.

RX

OD MAJHNIH DO VELIKIH TRAČNIH POMIVALNIH STROJEV

Od linije pomivalnih strojev RX COMPACT, zasnovane za zadovoljevanje povpraševanja majhnih in srednjih restavracij, do večjih RX EVO in velikih RX PRO ali RX OPTIMA za težje delovne obremenitve, DIHR predstavlja linijo RX pomivalnih strojev – vrsto modelov z dodatki, s katerimi ponuja rešitve po meri za vse potrebe strank. Ti inovativni pomivalni stroji združujejo kompaktne dimenzije, učinkovitost, prijaznost do okolja, prilagodljivost in visoko zmogljivost.

VX

IZJEMNI REZULTATI Z NIZKIMI TEKOČIMI STROŠKI

Modeli VX so zasnovani za pranje velike količine zabojev in posod vseh vrst. Predstavljajo idealno rešitev za pekarne, slaščičarne in za splošno živilsko industrijo, ki zahteva nemoten pretok čiste posode. Zahvaljujoč vsem razpoložljivim različicam in možnosti osebnih konfiguracij je mogoče odstraniti kakršno koli umazanijo. Na voljo je več možnosti, ki zagotavljajo najboljše prileganje v območju pomivanja in zmanjšajo potrebo po naporih in delu. Linija VX je zasnovana tako, da predvsem v pekarskem sektorju zagotavlja osupljive rezultate ob nizkih tekočih stroških, kar omogoča izjemne prihranke pri vsakem vidiku uporabe naprave. Ponudba je sestavljena iz 9 modelov, ki so primerni za splošno živilsko industrijo, kjer je vsak dan potrebno očistiti in razkužiti veliko število zabojev. Vsestranskost v kombinaciji z enostavnim upravljanjem in absolutno čistočo v skladu z najstrožjimi higienskimi predpisi je ena najvidnejših prednosti te linije.