DIHR – VODILNA SVETOVNA ZNAMKA PROFESIONALNIH POMIVALNIH STROJEV

Podjetje DIHR je s prodajo v več kot 95 držav že leta med vodilnimi svetovnimi podjetji v proizvodnji profesionalnih pomivalnih strojev za gostinstvo. DIHR ponuja največjo paleto izdelkov, ki z rešitvami in prilagoditvami za vsako zahtevo kupcev, omogoča več kot kateri koli drug proizvajalec. Pri tem pa posveča veliko pozornost obratovalnim stroškom in vplivom na okolje.

GARANCIJA KAKOVOSTI DIHR
Vsak DIHR stroj je, preden gre v prodajo, podvržen štirim rednim strogim testom kakovosti. Popolnoma avtomatiziran sodoben proizvodni obrat zagotavlja strukturirane proizvodne procese in zagotavlja brezhibnost vsakega posameznega izdelka. Da bi našim strankam zagotovili najvišje standarde, je DIHR pridobil 14 evropskih patentov in 11 mednarodnih certifikatov, kot je ISO 9001, ter prestižni nemški in ameriški certifikat »Quality and Performance«.

POMIVALNI STROJ ZA POSODE

LP

PRIMERNO ZA LONCE, KOŠARICE, PLADNJE, PEKARSKO IN MESARSKO OPREMO.

Tehnologija linije LP vas bo na enostaven in intuitiven način vodila skozi funkcije vašega pomivalnega stroja neposredno z nadzorne plošče. Barvni zaslon TFT (LP2S / LP3S / LP4S8 Plus) olajša prikaz delovnih temperatur in nastavljenih ciklov pomivanja, oboje pa je enostavno spremeniti. Z novim motoriziranim ventilom na LP2S, LP3S in LP4S8 Plus, skupaj z možnostjo načrtovanja začetka cikla, smo močno olajšali uporabo in vzdrževanje teh modelov.
Dvostopenjski sistem samodiagnoze, ki ga ima tudi LP1 S8 Plus, vam omogoča zelo natančno odkrivanje katere koli nepravilnosti.
Poleg tega optimiziran sistem izpiranja Optimal Rinse, dodatna funkcija varčevanja z energijo, visoka zmogljivost in visoka kakovost naših materialov, konkurenčnost in vsestranskost naše ponudbe v seriji LP dosegajo ravni, ki jih je težko najti na trgu.

SISTEM PLUS

Cikel splakovanja je stabiliziran pri temperaturi 85 °C in poteka pri konstantnem tlaku zahvaljujoč atmosferskemu grelcu, ki pri splakovanju preprečuje dodajanje sveže vode iz omrežja.

Poleg tega sistem PLUS zagotavlja boljši nadzor in pravilen odmerek sredstva za izpiranje pri vsakem ciklu.