REKLAMNI ELEMENTI IN VIZUALNA OPREMA

Proizvajamo in razvijamo vizualne komunikacijske izdelke in rešitve za oglaševanje, označevanje ali implementacijo korporativne podobe, tako v notranjih prostorih, kot na prostem oz. objektih. Našim izkušnjam in strokovnemu znanju zaupajo vodilni proizvajalci avtomobilov, verige bencinskih črpalk, banke, trgovske verige in nakupovalni centri.

TOTEM S PRIKAZOVALNIKOM CENE

Elektronski reklamni stebri, totemi oz. piloni imajo vgrajene LED prikazovalnike, ki omogočajo vertikalni prikaz dinamičnih informacij za različne namene, običajno  za prikaz cene. Hkrati služijo tudi kot indikator vhodnih ali dostopnih poti. Običajno so nameščeni v bližini prometnih poti in jih uporabljajo bencinske črpalke. Oblikovne različice so raznolike in se lahko popolnoma prilagodijo vašemu prepoznavnemu korporativnemu dizajnu.

REKLAMNI STEBER OZ. PILON

Reklamni stebri, vhodni stebri, totemi, piloni ali druga navpični stebri so eden temeljnih vizualnih elementov pri komuniciranju celostne podobe podjetja. Običajno označujejo (vhodno) lokacijo in so lahko iz akrilnega stekla, aluminija, stekla, steklenih vlaken, osvetljeni ali neosvetljeni. Elmontovi totemi so dokazljivo najbolj vzdržljivi na trgu.

OZNAČEVALNI, REKLAMNI STOLP

Reklamni stebri, vhodni stebri, totemi oz. piloni so eden temeljnih reklamnih elementov pri komuniciranju celostne podobe podjetja. Običajno označujejo (vhodno) lokacijo in so lahko izdelani iz akrilnega stekla, aluminija, stekla, steklenih vlaken, so osvetljeni ali neosvetljeni. Elmontovi totemi so dokazljivo najbolj vzdržljivi na trgu.

REKLAMNE NADSTREŠNICE

Osvetljene ali neosvetljene nadstrešnice so pomemben vizualni reklamni element pri načrtovanju bencinskih črpalk, strešnih obodov trgovin, avtopralnic ali tudi kot rešitve servisnih otokov.

VHODNI PORTAL

Vhodni portal in fasadni paneli dodajo arhitekturni in oblikovni podarek objekta. Integrirane so v same arhitekturne značilnosti in namen objekta ter močno krepijo identiteto blagovne znamke.

FASADNI, STAVBNI REKLAMNI TRANSPARENTI

Veliki fasadni, stavbni ali gradbeni transparenti prekrijejo vašo trgovino ali objekt z značilno XXL reklamno vsebino. Transparenti so lahko osvetljeni ali neosvetljeni.

SVETLOBNE REKLAMNE TABLE

Svetlobni reklamni napisi so najbolj priljubljen reklamni element večine blagovnih znamk. Lahko so kot samostoječa svetlobna kaseta, fiksna svetlobna tabla ali del svetlobnega traku nadstreška. Svetlobni reklamne table predstavljajo stroškovno učinkovito alternativo 3D reliefnim napisom.

RELIEFNI NAPIS ALI LOGOTIP

Z reliefnim napisom bo vaša blagovna znamka in oblika logotipa izstopala na vaši stavbi dan in noč, od blizu in daleč. Izbira prave tehnologije in materialov je ključna za prepoznavnost in komunikacijo blagovne znamke. 3D ali reliefni napisi so eden najbolj priljubljenih dekoracij za stavbe, narejeni so lahko iz materialov, kot je akril, kovina in les.

DIGITALNI LED ZASLONI

Digitalni reklamni elementi dodajo resnično vrednost uporabniški izkušnji in ponujajo dinamični prikaz vsebine v notranjih prostorih ali na prostem. Digitalni napisi z LED zasloni ponujajo neprimerljivo prilagodljivost, boljšo pritegnitev pozornosti, izkustvo blagovne znamke, komuniciranje, obveščanje in oglaševanje. Ponujamo modularni digitalni format in prilagojene rešitve za uporabo na prodajnem mestu (POS), točki zanimanja ali pri zunanji komunikaciji v avtomobilski, maloprodajni, turistični in drugih panogah.
Pri personalizaciji kupčeve nakupne izkušnje postaja digitalna komunikacija nepogrešljiva, saj so poglobljene, digitalno obogatene in interaktivne rešitve vedno bolj prisoten del našega fizičnega sveta.

ZASTAVE

CITYLIGHT