Zagotovite kakovost in prepoznavnost, ki si jo vaša blagovna znamka zasluži.

Predstavite svojo blagovno znamko v najboljši luči z Elmont reklamnimi svetlobnimi napisi in digitalnimi vizualnimi sistemi. Ponujamo široko paleto dizajnu prijaznih izdelkov, celovite storitve, več kot 70 let izkušenj in dokazljivo najtrpežnejše signalizacije za najboljšo ceno na trgu.
Vizualni sistemi Elmont odražajo izjemne standarde odličnosti.

Nudimo celovito svetovanje, vodenje projektov, projektiranje, inženiring, izdelavo, montažo in vzdrževanje napisov.

PROJEKTNO VODENJE IN INŽENIRING

Naj vam naša ekipa strokovnjakov dolgoročno prihrani denar in glavobole. Pri razvoju signalnih rešitev naši izkušeni projektni vodje in inženirji pomagajo naročnikom pri vseh projektnih zahtevah in nadzorujejo koordinacijo vseh vprašanj, ki jih je potrebno rešiti pri izvedbi projektov.

Strankam nudimo:

  • tehnični nadzor na terenu,
  • projektno načrtovanje,
  • idejne zasnove in testiranje dizajna,
  • izdelava prototipov in inženirske rešitve,
  • pomoč pri vlogah za gradbeno dovoljenje.

Izvedbo vodijo naši projektni vodje z bogatimi izkušnjami.

PROIZVODNJA IN RAZVOJ ZNAKOV

Naš sedež ima 4500 m2 velik proizvodni objekt, opremljen z najsodobnejšimi stroji, ki jih je možno prilagoditi posameznemu naboru projektnih parametrov in visoko zmogljivo proizvodnjo. Uporaba vrhunskih materialov, vroče pocinkane konstrukcije, praškasto lakiranega aluminija, LED diod in drugih komponent vrhunskih blagovnih znamk ter naš ponos na mojstrstvo izdelave pomenijo, da je za naše sisteme svetlobnih napisov potrebno malo vzdrževanja.

Večina uporabljenih materialov in komponent je izdelanih v EU. Upoštevamo stroga pravila izdelave in montaže, skladno z EU certifikati kakovosti.

To je znak, ki ste ga iskali

Smo zaupanja vreden proizvajalec svetlobnih napisov za več kot 150 velikih blagovnih znamk. Ugotovite, kako lahko osvetlimo vaše podjetje.

MONTAŽA

Montaža znaka na naročnikovem objektu predstavlja najbolj vznemirljiv del in zaključek procesa, v katerem vodenje projekta zagotavlja dosledne standarde kakovosti.

Elmont zagotovi:

  • pregled pred montažo,
  • prilagoditve obstoječim priključkom za hitre in enostavne inštalacije,
  • montaža na kraju samem,
  • certificirane ekipe in skladnost z naročnikovimi standardi kakovosti.

PREGLED, VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE

Ena izmed glavnih tržnih prednosti naših signalnih sistemov je izjemna vzdržljivost in malo vzdrževanja zaradi specifičnosti oblikovanja, materialov in izdelave. Z odlično logistično pozicijo v Sloveniji in partnerji v Nemčiji, na Češkem, Slovaškem, v Romuniji, Bolgariji, na Madžarskem in v Srbiji nam lahko naročniki zaupajo pravočasno vzdrževanje s strani usposobljenega osebja po vsej srednji in jugovzhodni Evropi.

Ponujamo vzdrževalne programe po meri, ki lahko vključujejo preglede, vzdrževanje, popravila in storitve čiščenja napisov, s čimer zagotovimo prepoznavnost, ki si jo vaša blagovna znamka zasluži.

PODPORA ZA PARTNERJE

V okviru storitev za podporo Elmont svojim kvalificiranim partnerjem nudi orodja in informacije za izboljšanje operativne podpore in ustvarjanja niza novih praks podpornih storitev za pomoč pri širjenju vašega poslovanja.